Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
13:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

6. Biciklijada „Zahvala jeseni u Klanjcu 2021.“

Datum: 2.10.2021. (subota)
Online prijave na: https://biciklijada2021.mestapps.com/

Kotizacija: 50 kuna (uključuje: organizaciju biciklijade, tehničku i medicinsku podršku, poklon, dvije okrjepe, ručak po završetku biciklijade)

Prijava i uplata kotizacije na dan biciklijade na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu od 12,00 do 13,00 sati

Start: 13,00 sati/ planirani povratak: 17,00 sati

Ruta: 42 km (3,5 km makadama)

Sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost te su dužni poštovati prometna pravila i propise. Svi sudionici biciklijade sami snose odgovornost za svoju sigurnost i ponašanje, kako tijekom vožnje, tako i na odredištu. Zato krenite na biciklijadu s ispravnim biciklima i zajednički se potrudimo da biciklijada protekne u veselom ozračju. Biciklijada će se odvijati pod prometom te ćemo koristit jedan kolnički trak. Ponesite dovoljno tekućine. Organizator će osigurati redare. U slučaju potrebe (kvar bicikla, ozljede i sl.) kombi „metla“ i medicinska služba bit će na začelju kolone tijekom cijele biciklijade. Osigurane su dvije okrjepne stanice (napitci, voće, energetske pločice). Sukladno vremenskim prilikama, ponesite odgovarajuću odjeću. Djeca mlađa od 12 godina obavezno moraju biti u pratnji odrasle osobe (roditelja ili staratelja). Preporuča se upotreba kaciga (za djecu do 16 godina ona je obavezna).

Organizator je osigurao i mogućnost najma bicikala:

E-BIKE + biciklistička kaciga – 180 HRK
MTB + biciklistička kaciga – 100 HRK
Rezervacija na info@sttube.hr; terratrail.id@gmail.com ili na 098 210 359 (Ivica) i 097 63 93 025 (Ivan), najkasnije 24 h prije održavanja biciklijade.
Dostava u Klanjec pola sata prije održavanja biciklijade.


Napominjemo da će se biciklijada održati uz pridržavanje epidemioloških mjera (socijalna distanca, dezinfekcija ruku i ostalih uputa koje budu vrijedile u trenutku održavanja biciklijade).

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE42 km