Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr

Bicikl, Hrvatska i organizirane vožnje?

Željeli biste biciklirati po Hrvatskoj, a ne znate kuda?

Željeli biste biciklirati po Hrvatskoj i regiji, a ne znate kuda, na pravom ste mjestu: biciklirajte s nama...

Svrha ove stranice je pružiti informacije svim ljubiteljima bicikliranja o biciklijadama u Republici Hrvatskoj (i šire). Na stranici se nalazi kalendar biciklijadi s opisom rute, linkovima te uskoro slikama s biciklijada.

Ukoliko imate prijedloga za poboljšanje stranica, pitanja oko korištenja osobnih podatka, ili neku biciklijadu koju smo propustili upisati, svakako nam se javite na našu e-mail adresu.

Hvala!

logo