Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr

Kontakt

Kontakt forma za prijavu biciklijade

Za prijave na biciklijade i upite o nekoj biciklijadi, molimo da se obratite direktno organizatoru iste (klikom na ime organizatora na stranici sa detaljima biciklijade za koju ste zainteresirani)

Ukoliko smo propustili upisati neku biciklijadu molimo ispunite formu.

Prijavi nedostajuću biciklijadu

  1. (zašto nam je privola potrebna?)
Želite li poslati upit, izmjenu ili zahtjev o brisanju osobnih podataka; ili imate prijedloga za poboljšanje stranica kontaktirajte nas na našu e-mail adresu info_k@biciklijade.com